Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle futbolun durduğu ortam ve maaşlarda indirimin söz konusu olduğu bugünlerde, Süper Lig ekibi Galatasaray'ın en çok kazanan futbolcusu Radamel Falcao'yla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Suudi Arabistan'ın Al-Marsd gazetesi Al- Hilal'ın Gomis'in yerine 4 forvet oyuncusu belirlediğini iddia etti.

Bu isimler arasında Al-Hilal teknik direktörü Razvan Lucescu'nun favorisinin ise Kolombiyalı golcü Falcao olduğu öne sürüldü.. Ancak Al-Hilal'ın henüz Sarı Kırmızılı futbolcu Falcao ile ilgili bir görüşme yapmadığı da ifade edildi.

Suudı Arabistan Futbol Federasyonu'nun liglerin geleceğiyle ilgili yapacağı açıklamadan sonra ilk teklifin Galatasaray ve Kolombiyalı yıldıza gönderileceği öğrenildi.

Galatasaray'dan bonuslarla birlikte 7 milyon euro'nun üstünde bir ücret kazanan Radamel Falcao'nun indirime sıcak bakmadığı yönünde iddiaları basında yer alıyor.

Sabah'ın haberine göre; bu ücreti karşılaması zor görünen Galatasaray yönetiminin, hem en az 10 milyon euro bonservis bedeli hem de oyununun maaşından kurtulmak için Al-Hilal'den gelebilecek teklife 'evet' diyebileceği iddia ediliyor.

Kaynak: Super Haber