Bir yandan ligin kalan 8 haftalık bölümüne konsantre olan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Menajerler tarafından kulübe pek çok isim önerilirken, bu oyunculardan biri de Mario Mandzukic olduğu iddia ediliyor.

Ocak ayında Serie A devi Juventus’tan ayrılıp Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Duhail’e transfer olan 33 yaşındaki Hırvat forvet, Katar’da mutsuz ve Avrupa’ya dönmek istiyor.

1 yıl daha Al Duhail ile sözleşmesi bulunan Mandzukic konusunda takas opsiyonu ortaya çıktı. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Katar kulübü de Galatasaray’ın Faslı 10 numarası Belhanda’nın peşinde ve bu transferde oldukça inatçı. Haberin detaylarında;  Al Nasr ve Al Ittihad’ın listesindeki Younes Belhanda ile bir Çin kulübünün de ilgilendiği ancak Al Duhail’in bir adım önde olduğu ifade edildi. Galatasaray’ın 10 milyon Euro bonservis talep ettiği yazıldı.

Öte yandan 66 yaşındaki deneyimli teknik direktör Fatih Terim’in Mandzukic’i istemesi halinde, Hırvat yıldız artı para formülüyle Belhanda gidebileceği öne sürülüyor.

Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao’nun kulüpteki geleceğine göre yıldız forvetin transferiyle ilgili karar verecek olan Sarı Kırmızılı ekipte, maliyetin yüksek olmaması durumunda Kolombiyalı futbolcu varken dahi Mandzukic alınabilir. Nitekim Galatasaray'da yedek forvet Andone sezon bitiminde gidiyor, elde golcü olarak sadece Falcao ve Adem Büyük kalıyor.

Kaynak: Super Haber