Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray deplasmanda Hatayspor ile karşılaştı. Sarı Kırmızılı takım zorlu rakibi karşısında sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılken şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor. Deneyimli teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda transfer listesinde yer alan isimlerle temaslar sıklaştırıldı.

Sarı Kırmızılı kulüpte gelecek sezon için hazırlanan transfer listesi şekillenmeye başladı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in başkanlık seçimi öncesi listesini hazırlayacağı ve seçim sonrası transfer listesini yönetimle paylaşacağı belirtiliyor.

Terim'in mevcut yönetimle fikir alışverişinde bulunduğu ve takım kalitesini artırmak adına yıldız isimlerle kadroyu güçlendirmeyi planladığı ifade ediliyor.

Galatasaray'da mevcut yönetim başkanlık seçimi öncesinde transferde herhangi bir adım atmayı düşünmüyor. Sarı Kırmızılı kulüpte mevcut yönetimin gelecek yönetimlerin önünü açmak nedeniyle transfere ilişkin hamle yapmayacağı ifade edilirken, teknik heyetin raporunun ise yeni yönetime iletileceği konuşuluyor.

Galatasaray teknik heyeti ise transfer çalışmalarında birbirinden bomba isimleri gündemine aldı.

Sarı Kırmızılı ekip transfer listesine aldığı 4 yıldız futbolcuyla görüşmelere başladı.

Yeni Asır'da yer alan habere göre; Galatasaray, Crysal Palace forması giyen Townsend ile Van Aanholt için Premier Lig ekibiyle görüşmelere başladı. Galatasaray devre arasında renklerine bağlamak istediği Visca için de Başakşehir kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü iddia ediliyor.

Öte yandan Trabzonspor'un da listesinde olan Edin Visca için Fatih Terim'in çok ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Sezon sonunda Fransız devi PSG ile olan sözleşmesi sona erecek olan Di Maria'nın da listede yer aldığı öne sürülürken, Galatasaray Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak için tüm imkanlarını zorlayacak.

Sarı Kırmızılı yönetimin GZ Evergrande'de oynayan Talisca için de şartları zorlayacağı çıkan haberler arasında.

Kaynak: Fotomaç