Şampiyonlar Ligi'ni yeniden sallamak isteyen Galatasaray'ın durmaya niyeti yok. Onyekuru, Nagatomo ve Muğdat'ı alan Donk ile sözleşme yenileyen Sarı-Kırmızılı ekip bu defa tribünleri coşturacak bir ismin peşinde.Gomis'in yanına Dybala, Firmino ve Rooney gibi bir isim arayan Fatih TerimVitinho'yu kendisine hedef olarak seçti.

CSKA Moskova'da forma giyen 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu, Drogba'yla oynayan Burak Yılmaz gibi kullanmak isteyen Terim'in önüne sürpriz bir imkan çıktı. Zira Sambacının menajerliğini, tecrübeli teknik adamın, İtalya'dan tanıdığı Luca Vittorini yapıyor. Fatih Terim, Vittorini'yi hemen aradı ve Vitinho'nun durumunu sordu.

Vittorini, "CSKA Moskova kiralar mı bilmiyorum ama senin için tabii ki sorarım" derken şimdi Rusya'dan gelecek yanıt bekleniyor.

CSKA Moskova, İnternacional ve CSKA Moskova formaları giyen Vitinho, kariyeri boyunca 161 maça çıkarken 42 gol atıp, 26 da asist yapmayı başardı. Başarılı oyuncunun 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Karakteristik özellikleri

Uzaktan şutlar: Çok güçlü
Adam geçme: Güçlü
Kilit pas verme: Güçlü
Serbest vuruş: Güçlü
Duran top kullanma: Güçlü
Bitiricilik: Güçlü
Pas verme: Güçlü

Zayıf yönü: Hava topları

Stili: Uzun top oynamayı, şut çekmeyi, kanattan içeri kat etmeyi seviyor. Adam geçmede oldukça başarılı... Ortaları da adrese teslim.

Oynadığı mevkiler: Sol kanat, Santrfor, Forvet arkası, Sağ kanat, 10 numara, Orta saha sol.




Kaynak:Fotomaç