Cimbom bugüne kadar birçok forvet isimle anıldı ancak sonuç alınamadı ama umut da bitmiş değil. Sarı-kırmızılı ekipte herkes forvet transferi üzerinde yoğunlaşmış durumda.

SÜRPRİZ DE OLABİLİR

Birkaç koldan çalışmalarını yürüten Galatasaray, golcü transferinde 4 ismin üzerinde yoğunlaştı. İşte o isimler:

-Oumar Niasse
.
-Aboubakar.

-Okaka.

-Diouf.

Everton, Porto, Watford ve Stoke ile görüşmeler sürerken 4 takım da bugüne kadar kiralık için onay vermedi. Ancak transferin son günü her şeye gebe... Bekledikleri teklifleri alamamaları halinde Galatasaray'a olumlu dönüş yapma ihtimalleri oldukça yüksek. Son gün sürpriz bir adayın ortaya çıkması da olası tabii..

KÖTÜ HABER

Monaco daha önce 7.6 milyon euro'ya Manchester United'a, 7 milyon euro'ya Chelea'ye kiraladığı Radamel Falcao için Galatasaray'dan 5 milyon euro kiralama bedeli isteyince film koptu..

GÜNDEMDEN DÜŞTÜLER

Gomis'in gidişinin üzerinden Galatasaray birçok isimle temas kurarken sonuç elde edemedi. Gerek yüksek maliyetler gerekse kulüplerin bırakmaması nedeniyle birçok isimden vazgeçmek zorunda kaldı. İşte o forvet adaylarıyla yapılan görüşmelerin ardında kalanlar:

MODESTE: Prensipte anlaşıldı ancak Çin'den sorunlu ayrılması nedeniyle Galatasaray riske girmek istemedi. Ancak her şey de bitmiş değil.
.
NİANGRennes'in kesin satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği için Niang'ın transferi altlara düştü..

MARTİNEZ: Hem bedelsiz hem de çok uygun şartlarda Galatasaray'a gelme ihtimali doğdu. Ancak Terim, Kolombiyalı golcüyü riskli görüyor..

ANDRE GİGNAC: Her transfer döneminde Türkiye'den bir takımla adı yazılan Gignac'ın Meksika'dan kazandığı astronomik rakam Galatasaray'ın önündeki en büyük engel. Kulübü Tigres de, bonservis bedeli istiyor.



Kaynak:Fotomaç