Dursun Özbek ne kadar teknik direktör Igor Tudor'a arka çıksa da, Hırvat çalıştırıcının kaderi pamuk ipliğine bağlı!

İşte son gelişmeler...

Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Östersunds bozgunu sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Igor Tudor’u korurken sarı kırmızılılarda herkes eylül ayındaki milli maç arasına kadar oynayacak üç maça odaklandı.

Tudor’un kulüpteki geleceğini takımın ilk üç hafta oynayacağı Kayserispor, Osmanlıspor ve Sivasspor maçları belirleyecek. Takım sezona iyi bir giriş yaparsa Hırvat teknik adam, daha da güç kazanıp yola devam edecek. Sarı kırmızılılarda pozitif futbol anlamında iyi sinyaller ve sonuçlar alamaması halinde milli maç arasında Tudor’un koltuğu iyice sallanacak.

Özellikle yönetim içinde Fatih Terim’in göreve gelmesini isteyen yöneticiler, Başkan Özbek’in Tudor’a verdiği destek mesajının ardından gözlerini söz konusu üç maça dikti. Transfer döneminde Tudor’un istediklerini yapan ve kadroyu onun planına göre kuran başkan Özbek’in gündeminde şu anda teknik adam değişikliği yok. Bu nedenle G.Saray’ın cebinde teknik adam olarak B planı da yok.
 
Hal böyleyken Tudor’un lige iyi bir başlangıç yapması hedeflenip bekleniyor. Fakat, Milli Takım arasına kadar ters ya da olumsuz bir ihtimal de Galatasaray’da yeniden Fatih Terim seslerinin yükselmesi bekleniyor.