Cüneyt Tanman, forvet ve defans bölgesi için birçok oyuncuyu takip ettiklerini söylerken ayrılacak iki ismi de ''Bir stoper transferi yapacağız. Sağ bekte Sabri ve Tarık var. Tarık’ın geçen yıldan daha iyi olacağını varsayıyoruz. Hamza Hamzaoğlu bize raporunu verdi. Furkan Özçal ve Dany Nounkeu ile yollar ayrılıyor, kadroya alınmadılar'' sözleriyle açıkladı.

''SANTRAFOR İÇİN 7-8 OYUNCU TAKİP EDİYORUZ''

Savunma ve forvet bölgesi için birçok oyuncuyu takibe aldıklarını belirten Tanman, ''Stoper ve santrfor için takip ettiğimiz oyuncular var. Santrfor bölgesi için 7-8, stoper için de takip ettiğimiz 5 oyuncu var'' şeklinde konuştu.

MELO KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Felipe Melo konusuna da açıklık getiren Cüneyt Tanman, ''Takımdaki dengeler çok önemli takım ahengi en çok dikkat ettiğimiz konudur. Felipe Melo Galatasaray için çok önemli işler yaptı. Ama takım dengesini bozarsa bunun da çözümleri var'' ifadelerini kullandı.

Muslera ve Telles için menajerler aracılığı ile bazı şeyler olduğunu söyleyen Cüneyt Tanman resmi bir teklif almadıklarını da ''Menajerlerden gelen bazı şeyler var ama Muslera ve Alex Telles’le alakalı kulüplerden gelen bir teklif yok'' sözleriyle açıkladı.

Cüneyt Tanman son olarak Ibrahimovic konusuna da değindi ve ''Zlatan Ibrahimovic ile Galatasaray'ın teması yok. İlgi alanımızda değil. Benim bilgim yok. Söylediğim gibi Hamza Hoca olsun ben olayım ekip olarak dengelere önem veriyoruz. Dengeler müsade ederse Zlatan'ı alırsınız'' dedi.