Fenerbahçe maçından sonra İstanbul'a gelen menajer Catio Balde, Mehmet Özbek'le yaptığı görüşmede ''Bruma, Türkiye'de gelişemeyeceğini ve milli takıma gidemeyeceğini düşünüyor'' sözlerini kullandı.

Bu görüşme sonrası Balde 4 gün daha İstanbul'da kaldı. Fenerbahçe ile görüştüğü iddiaları ortaya çıktı. Dursun Özbek bu iddiaları araştırdı. Özellikle arasının kötü olduğu İspanya'da yaşayan Türk menajerin Balde'yi sarı-lacivertlilerle görüştürmek için İstanbul'a geldiği bilgisine ulaştı.

Bruma'yı karşısına alan Özbek, ''gerçek mi?'' diye sordu. Bruma da, ''olabilir, ne bileyim?'' cevabını verdi. Bu cevaba çok sinirlenen Özbek'in, Tudor'a, ''bunun kulağını çek'' dediği için Kasımpaşa maçının 18'inci dakikasında oyundan aldığı iddiası gündeme geldi.

Sneijder işaret etti, Tudor, Bruma'yı çıkardı

Sakatlığı olmamasına rağmen Kasımpaşa maçında oyundan alınan Bruma'yla ilgili dedikoduların ardı arkası kesilmiyor... teknik direktör Igor Tudor, Kasımpaşa hezimeti sonrasında düzenlenen basın toplantısında, ''Bruma'yı seviyorum ama hoca ile oyuncu arasında saygı anlamında bazı limitler vardır'' sözlerini kullandı. Portekizli oyuncu, oyundan alınırken veya alındıktan sonra Hırvat teknik adama kötü bir hareket yapmadı.

Fakat iki hatası yüzünden önce Wesley Sneijder ve ardından da Lukas Podolski tarafından sert şekilde uyarıldı. Yaptığı ilk hata sonrasında Sneijder, Tudor'a Bruma'yı gösterdi. ''Değiştir'' işareti yaptı. Hırvat teknik adam bunun üzerine ısınmasına bile izin vermeden Garry Rodrigues'i oyuna aldı.

İsyanın adı: Bruma! Ribery gibi bağıra bağıra kaçacak

Bruma'nın 18. dakikada taktik gereği oyundan alınması Galatasaraylı tarfatarlar arasında korkuya neden oldu... Rizespor maçının yıldızı Bruma'ya sözleşme yenilemediği için "mobbing" uygulandığı iddiasından, oyuncu değişikliğini Tudor'un değil de Dursun Özbek'in yaptırdığında kadar pek çok iddia ortaya atıldı. Bu iddialar taraftarlarca tartışılırken ortaya atılan ise, "Bruma da, Ribery gibi bağıra bağıra elimizden kaçacak. Sonra çok ağlayacağız" diyerek isyan ettiler.

Castro'dan Bruma'ya: Tudor'a bizim adımıza teşekkür et

Kasımpaşa'nın Galatasaray karşısında attığı 2 golle galibiyetin mimarı Andre Castro maç sonunda vatandaşı Bruma'nın yanına gitti... "nasıl sakatlığın?" diye sordu. Bruma'nın cevabı ise, "birşeyim yok ki" oldu. Aldığı galibiyet sonrasında keyifli olan Castro ise Bruma'ya, "o zaman Tudor'a teşekkür et, seni oyundan aldı da bizi rahatlattı" esprisini yaptı. Kasımpaşa'nın Süper Lig’de attığı son dört golün üçünde (2 gol ve 1 asist) katkısı olan Castro gülerek soyunma odasına gitti.

Kaynak:Fotospor