Süper Lig ekipleirnden Galatasaray'ın yönetiminin teknik direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki futbolcunun transferi için formül arıyor.

Sarı Kırmızılı kulüün, İrfan Can Khaveci için henüz resmi teklif yapmadığı da çıkan iddialar arasında. Transferde oyuncu takasını ilk tercih olarak görmeyen Medipol Başakşehir’in bonservis ücreti üzerinden görüşebileceği de öne sürülüyor.

Galatasaray, İrfan Can ve diğer transferler için kaynak arayışını içinde. Finansal açıdan dikkatli davranmak isteyen yönetim, oyuncu satışını hedefliyor.

Sarı Kırmızılı takımın bonservis geliri elde etmek için öne çıkan ilk adayın Luyindama olduğu da iddialar arasında yer alıyor. Demokratik Kongolu oyuncu için gelecek tekliflerin değerlendirileceği ifade edildi.

Öte yandan geçtiğimiz sezon 5 milyon euro satın alma opsiyonu ile transfer edilen 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon 12 lig maçında 967 dakika forma giydi.

Bu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamayan Luyindama, Avrupa Ligi ikinci eleme turundaki Neftçi Bakü karşılaşmasında fileleri havalandırmıştı. 

Kaynak: TRT Spor