Tecrübeli hoca, Akhisar Belediyespor ile oynanan kupa karşılaşması öncesinde istifa etti ancak yönetim, Denizli’yi güç bela ikna etmeyi başardı. Deneyimli taktisyen, istediği transferlerin yapılmaması, Burak’ın Çin’e satılması ve idari kadronun Florya’dan uzaklaştırılmaması nedeniyle ayrılmayı düşündü.

Maçtan Önce İstifa Etti

Galatasaray’da Mustafa Denizli depremi yaşanıyor. Yaklaşık 2.5 ay önce göreve başlayan Mustafa Denizli’nin, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Akhisar maçı öncesinde istifa ettiği ancak bunun kabul edilmediği ortaya çıktı. Karşılaşma sonrasında psikolojisinin bozulduğunu ifade eden başarılı çalıştırıcıyı istifa sürecine iten olaylar zinciri ise UEFA’nın mektubu ile başladı.

Başkan Zor İkna Etti

Sonrasında transferlerin rafa kaldırılmasıyla dolan bardak, alınan başarısız sonuçlar ve Burak Yılmaz’ın gidişiyle taştı. Akhisar maçı öncesinde yönetime istifasını sunan başarılı teknik adamı bu kararından, Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin çabaları vazgeçirdi. İşine hiçbir şekilde karışılmamasını isteyen Denizli, göreve devam etmeyi kabul etti. Raporu doğrultusunda da Futbol Direktörü Cenk Ergün, Florya’dan TT Arena’ya çekildi.