Geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalan Belhanda'nın Porto mağlubiyetinin ardından rakip takım formasını giyip gülmesi bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-kırmızılı taraftarların tepkisi çeken oyuncu en kısa zamanda gönderilecek..

Sneijder'in yerine Dinamo Kiev'den 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Faslı yıldız bir türlü bekleneni veremedi ve Sneijder'in çok gerisinde kaldı..

TERİM TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe karşısında gördüğü kırmızı kartla derbide takımını eksik bırakan Belhanda, aynı sezon içerisindeki Antalyaspor maçında da gereksiz yere oyundan atılmıştı. Faslı oyuncu, bu sezon da Galatasaray'ın 4-0 yenildiği Trabzonspor maçında sorumsuzluklarına devam etti ve zorlu mücadelenin 30. dakikasında Yusuf Yazıcı'ya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 3 maç ceza alan Younes, Kasımpaşa, Akhisar ve BB Erzurum maçlarında oynamadı. Fatih Terim mücadele sonrasında yaptığı açıklamada Belhanda'yı işaret ederek 'anlatsın bakalım' diyerek tepki göstermişti.
.
DEVRE ARASINDA GÖNDERİLECEK

Belhanda, umursamaz tavırlarına Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında oynadığı Porto karşılaşmasında da devam etti. Sahada kaldığı süre boyunca bir tane olumlu harekete imza atamayan 28 yaşındaki oyuncunun, 1-0 kaybedilen maçın ardından rakip takım formasını sırtına geçirip gülmesi bardağı taşıran son damla oldu. Camiada büyük tepki çeken bu hareketin ardından yönetim de harekete geçti… Faslı yıldız, devre arasında Galatasaray'a veda edecek.

FEGHOULİ GÖZDEN ÇIKARILDI!

Geldiği günden beri beklenen performansı sağlayamayan ve takımın en çok kazananı olan Feghouli, tamamen gözden çıkarıldı. Teknik direktör Fatih Terim'in talimatıyla, Belhanda ve Feghouli satış listesine konuldu. Ayrıca yönetim, işi sağlama almak adına iki yıldızın menajerini de İstanbul'a davet etti. Önümüzdeki hafta görüşmeler yapılacak.
.
HEDEFTE ÇİN VE ARAPLAR VAR

Galatasaray Yönetimi'nin satış planında Arap ve Çin kulüpleri başı çekiyor. Ocak ayında iki ligde de transfer döneminin açılacak olması, bu oyuncuların satışını cazip kılıyor. Feghouli ve Belhanda'nın mejacerleriyle birlikte transferin yol haritası çizilecek. Duruma göre oyuncuların bonservisinde de kolaylık sağlanması düşünülüyor.
.
İKİNCİ TOLGA CİĞERCİ VAKASI!

Galatasaray'da MR'ı temiz çıkıp da ağrıları devam eden futbolculara Eren Derdiyok da eklendi. Golcü futbolcunun bu durumu teknik direktör Fatih Terim'i kızdırdı. Bu konuda ilk örnek Tolga Ciğerci idi. Sarı-kırmızılılar, basına kapalı yapılan antrenmanları medyaya sunarken, "Ağrılarını öne sürerek idmanda yer almadı" ifadesiyle Tolga'nın üzerini çizmişti. Buna benzer bir durum da Serdar Aziz'de yaşandı. Sağlık ekibinin sağlam raporuna rağmen başarılı savunmacı ağrıları bulunduğunu ifade etti. Bu duruma kızan Terim de milli stoperi kadro dışı bıraktı. Şuan ise Eren Derdiyok, Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmada kadro dışı bırakıldı.
.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Porto maçında forma giyemeyen Eren Derdiyok'un ağrı şikayetlerinin devam etmesinin, Selçuk İnan'ın ise Porto maçı sonrası sağlık ekibimizce yapılan değerlendirmede kasık adalesindeki ağrıların geçmediğinin tespit edilmesi üzerine her iki oyuncumuzun da Antalyaspor maçı kamp kadrosundan çıkarılmasına karar verilmiştir." ifadeleri kullanıldı..


Kaynak:Fotomaç