Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 26. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ekim ayında sakatlık yaşayan Christian Luyindama, o tarihten bu yana ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmana salonda yapılan core stabilizasyon hareketleri ile başlandı. Daha sonra ısınma hareketleri ve teknik çalışma ile devam eden antrenmanın ana bölümünde ise sınırlı alanda pas çalışma yapıldı.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Nijeryalı oyuncu Onyekuru, antrenmanda sağ / sol alt arka adale grubunda ağrı hissederek tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı. Oyuncunun sağlık durumu, yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.

32 yaşındaki Sarı Kırmızılı golcü Adem Büyük’ün Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde gerçekleştirilen tetkiklerin ardından sağ üst arka adalesinde ikinci derece zorlanma (strain) ve kanama tespit edildi.

Galatasaray'da Büyük'ün tedavisine başlandı. Golcü futbolcu, Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılacak.

Sarı Kırmızılı takım Beşiktaş mücadelesinin hazırlıklarına yarın saat 12.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

26 yaşındaki defans oyuncusu Luyindama'nın sözleşmesi bu sezon için askıya alınmıştı...

Kaynak: Super Haber