Akşam Gazetesinin haberine göre;

Sezon sonunda Galatasaray ile Mostafa Mohamed'in yolları ayrılabilir. Bordeaux'ya transferi son anda iptal olan Mostafa Mohamed için Fransız temsilcisi bir kez daha Galatasaray ile görüşecek.

 Galatasaray ile Bordeaux, Mostafa Mohamed transferi için sezon başında anlaşmış fakat Galatasaray'ın  Zamalek ile yaşamış olduğu ihtilaf nedeni ile transfer olmamıştı.

Galatasaray, Mostafa Mohamed'in transferi için Fransız ekip  Bordeaux ile 2021-22 sezonu başında 6 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan %10 pay şeklinde anlaşmıştı.

Hatta Bordeaux, Mostafa Mohamed'i Fransa'ya getirmiş ve sağlık kontrollerinden bile geçirmişti lakin Galatasaray'ın Zamalek ile ihtilaf nedeni ile yaşadığı sıkıntı sonucunda transfer gerçekleşmemişti.

Mısırlı golcü transferin son anda gerçekleşmemesinin ardından yaptığı açıklamada "Milli takımdan izinli olarak Fransa'ya gittim. Sağlık kontrolünden geçtim ama transfer son anda iptal oldu. Galatasaray ile Zamalek arasında bir anlaşmazlık olduğunu öğrendim. Bu sezon sonuna kadar Galatasaray'da devam edeceğim" demişti.

Bordeaux'nun Mostafa Mohamed için yaklaşık yine aynı ücretle sezon sonunda Galatasaray ile görüşme yapacağı iddia edilirken, Fransız temsilcisinin Ligue 1'de kalması halinde transferin olabileceği öne sürülülüyor. 

Mostafa Mohamed'in güncel piyasa değeri 5,5 milyon euro..

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ