Galatasaray'ın Bursaspor'la karşılaştığı mücadelede eşine az rastlanır bir olay meydana gelmişti. 40. dakika içerisinde Serdar Aziz, Feghouli ve Fernando sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmışlardı..

Galatasaray'da sakatlık kabusu bitmek bilmiyor. Schalke 04 maçında da Eren Derdiyok, arka adalesinde acı hissettiğini dışarıya belli etmesinden sonra kenara alınmıştı. Maçın sonlarına doğru da Yuto Nagatomo, göğsüne top gelmesi sonrasında kenara alınmıştı ve resmi siteden yapılan açıklama ile durumunun ciddi olduğu belirtildi.

İşte Yeni Malatyaspor maçını kaçıracak yıldızlar;
.
SERDAR AZİZ

Yıldız ismin sakatlığı, Fernando ve Feghouli'nin sakatlıkları kadar ciddi olmasa da Yeni Malatyaspor maçına kadar hazır olması beklenmiyor.
.
SOFIANE FEGHOULI

Cezayirli futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu belirtildi. Tedavi sürecinin ne kadar süreceği ise yapılacak detaylı incelemeden sonra belli olacak.
.
FERNANDO REGES

Yıldız ismin sakatlığının oldukça ciddi olduğu belirtildi. Sakatlık süresinin ise bugün yapılacak detaylı sağlık kontrollerinden sonra belli olacağı açıklandı.
.
HENRY ONYEKURU

Genç yıldızın sakatlığının 4 ile 6 hafta arasında sürmesi bekleniyor.
.
EMRE AKBABA

Yıldız ismin yeni yıla kadar maça çıkması beklenmiyor.
.
YUTO NAGATOMO

Japon yıldızın, 1 ay boyunca sahalardan uzak kalması bekleniyor.
.
EREN DERDİYOK

Derdiyok, 'sakatlar ordusu' içerisinde en hafif sakatlığa sahip oyuncu konumunda. Yine de Yeni Malatyaspor maçında ilk 11'de olması beklenmiyor.

Kaynak:Fotomaç
.