Galatasaray’daki durumu yılan hikayesine dönen Wesley Sneijder’in geleceğinin nasıl şekilleneceği büyük bir merak konusuydu.

Albers’e takımın gelecek sezon planlarını anlatan Özbek, “UEFA’daki son durumumuz sebebiyle Sneijder’i satabiliriz. 7.5 milyon Euro’luk bonservis (Serbest kalma rakamı) bizi rahatladır. Ona kulüp bul” ifadesini kullanmıştı.

Albers’in, Hollandalı futbolcuya yeni bir kulüp bulmaya uğraşacağı ve bunun için de çalışmalara başlayacağı bildirildi. Avrupa’nın en kariyerli oyuncularından biri olan Sneijder, Sarı-Kırmızılılar’la antrenmanlarına devam ediyor ve gayet de iyi çalışıyor.

Sıcak bakabilir...


Albers ise onu isteyebilecek kulüplerin listesini çıkarırken, önceliği İngiltere ve İtalya’dan yana kullanmayı planlıyor. Özellikle İtalya’dan Roberto Mancini’nin hocalığını yaptığı İnter ile Milan’ın, tecrübeli futbolcuyu almaya sıcak bakabileceği öğrenildi.

Zaten daha önce İnter’de oynayan ve burada Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Sneijder’in, Çizme’ye gidebileceği bildirildi. Ayrıca Albers’in, daha önce Sneijder’le çalışan Manchester United’ın menaceri Jose Mourinho ile de konuşacağı ve “Sneijder’i ister misin?” diyeceği belirtildi. Galatasaray yönetiminin de, Albers’e her türlü yardımı yapacağı gelen haberler arasında yer alıyor.