Galatasaray, Inter'den kiraladığı Yuto Nagatomo'nun bonservisini almaya isterken Almanya'dan sürpriz bir iddia geldi. Kicker dergisine göre; GalatasarayBayern Münih'te kadroya girmekte zorlanan Juan Bernat'la ilgileniyor. 25 yaşındaki İspanyol futbolcunun kulübüyle 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon Bundesliga'da sadece 7 maça çıkabildi. Gol ve asist katkısında bulunamadı. 

Galatasaray'ın bu transferdeki en büyük rakibinin ise Atletico Madrid olduğu ifade edildi.

İLK TERCİH NAGATOMO

Juan Bernat, devre arasında da gündeme gelmişti. Ancak o dönemde transfer gerçekleşmemişti. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz daha önce yaptığı açıklamada önceliklerinin Yuto Nagatomo olduğunu belirtirken , "Aman Inter bunu duymasın. İtalyanlar çok akıllıdır. Fiyat yükselebilir" ifadelerini kullanmıştı. 

Alınan bilgilere göre Galatasaray'ın Juan Bernat hamlesi, Inter'e de mesaj niteliğinde. İtalyanlara tek çarelerinin Yuto Nagatomo olmadığı gösterilecek. Böylelikle muhtemel bir fiyat artırmanın da önüne geçilmiş olacak.

EN FAZLA 2 MİLYON!

Sarı-Kızmızılı ekip, Yuto Nagatomo'yu mutlaka istiyor. Japon futbolcunun sözleşmesi de tıpkı Juan Bernat'ta olduğu gibi 2019'da tamamlanacak.

Galatasaray, önümüzdeki sezon sonu boşa çıkacak Yuto Nagatomo için en fazla 2 Milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödemek istiyor. Inter'in kafasındaki rakam ise 4-5 Milyon Euro civarında. Juan Bernat hamlesi bu sebeple Galatasaray için çok önemli.
.