UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştığı zayıf rakibi Östersunds’a elenerek büyük bir şok yaşayan Galatasaray’da camia ve taraftarlar, teknik direktör İgor Tudor’un gönderilmesini isterken yönetim ise Tudor ile devam etmeyi düşünüyor.

Galatasaray'lı idareciler takımın kötü gidişatının nedeninin hocadan kaynaklı olmadığı görüşündeler.

Yapılan transferlerin çok kısa süredir idmanlarda yer aldıkları, henüz uyum problemini atlatamadıklarını düşünen Özbek yönetimi, yeni alınacak isimlerle birlikte oyun düzeninin oturacağına ve takımın lige kadar hazır hale geleceğine inanıyor.

Tudor’un da gelen oyuncularla birlikte daha iyi futbol oynatacağı öngörülüyor.



Türk Telekom Stadı’ndaki maçı birlikte izleyen yönetim kurulu, alınan sonucun ardından toplanarak bir durum değerlendirmesi yaptı.Yöneticilerin çoğunluğu son 2 sezonda birçok hoca değiştirdiklerini ve bir fayda alınamadığını ifade ederken, bazı isimler ise Tudor’la devam etmenin hata olacağını başkan Dursun Özbek’e bildirdi.Ancak başkan Özbek’in, sezon öncesi teknik direktör değişikliğine çok sıcak bakmadığı ve lige Hıırvat teknik adamla başlanacağı öğrenildi.




Avrupa’ya veda ederek camianın ve taraftarların çok büyük tepkisiyle karşılaşan Özbek yönetimi, Östersunds hezimeti sonrası düğmeye bastı

Sarı-Kırmızılı idareciler, her iki maçta da ortaya konulan kötü futbol için takımdaki bazı oyunculara yaptırım uygulamayı düşünüyor.

Bazı isimlerin yeteri kadar mücadele etmediğini düşünen yönetimin, salı günü gerçekleştirilecek olağan toplantıda bu konuyu masaya yatıracağı ve birkaç futbolcuya kadro dışı veya para cezası verebileceği bildirildi.