Galatasaray da uzun bir süredir forma şansı bulamayan ve biletleri daha önceden kesilen De Jong ve Donk'un yanı sıra sarı-kırmızılıların Latovlevici ve Linnes'ten birini de elden çıkaracağı ve böylece 14 kişilik yabancı kontenjanında yer açılacağı öğrenildi..


İlk 11'i mutlaka bir sol bekle güçlendirip, sol ön tarafa da yeni bir transfer yapmak isteyen Galatasaray'da rota belli. Sarı kırmızılı ekip ilk olarak Kwadwo Asamoah'ın son kararını bekliyor. Yıldız oyuncuya rest çeken sarı-kırmızılılar kısa süre içinde bu transferi bitirmek ya da sezon sonu için garanti almak istiyor. Eğer bu transfer sonuçlanmazsa Cimbom, Atletico Madrid'den Filipe Luis'i almaya çalışacak. 32 yaşındaki Brezilyalı sol bekle gizliden gizliye prensip anlaşmasına varıldığı iddaa edildi.

İkinci hedef ise çok daha zorlu. 2 sezondur gündemde bulunan Ukraynalı yıldız Yevhen Konoplyanka konusunda Almanya'nın güçlü ekiplerinden Schalke ile temasa geçildi. 28 yaşındaki futbolcunun transfer edilmesi halinde şampiyonluk yarışında çok önemli katkı vereceğini iddia eden Igor Tudor'un talebi doğrultusunda, bu takviyeye önemli bir bütçe
ayrıldı.
Ancak daha önce Belhanda'ya verilen yüksek bonservis ücreti ve beklenen performansın alınamaması sarı-kırmızılılarda akıllarda çok büyük bir soru işareti bırakıyor.

Kaynak : Fotomaç