Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da, transferde kritik haftaya giriliyor.

İstenen takviyeleri yaparak bir önce deneyimli teknik direktör Fatih Terim’in eline hazır bir takım vermek isteyen Sarı Kırmızılı yönetim, yoğun mesai harcıyor.

Galatasaray, Kamil Jozwiak için Lech Poznan ile bir kez daha görüşeceği çıkan iddialara arasında.

22 yaşındaki sol kanat oyuncusu için yapılan temasların olumlu geçtiği ve Galatasaray'ın, Polonya ekibine yeni bir teklif sunulacağı ifade edildi. Sarı Kırmızılı kulübün Jozwiak için kiralama teklifinde bulunacağı belirtilirken, sözleşmede yer alacak satın alma opsiyonu için pazarlık yapacağı gelen haberler arasında.

Öte yandan Galatasaray, orta saha transferini de bu hafta bitirmeyi amaçlıyor.

Sarı Kırmızılı Yönetimin; Lerma, Lemina, Seri ve Moder dörtlüsünden ikisine Sarı Kırmızılı formayı giydirmek istediği ifade ediliyor. 

Lemina için son kez Southampton ile görüşme gerçekleştireceği belirtilen Galatasaray, Bournemouth ile de Lerma’nın transferi için temaslarını sıklaştırdı.

Jean Michael Seri’nin de 1 yıl daha kiralanması gündeme gelirken, pazarlıkta Fulham’ın yakından takip ettiği Ryan Babel’inde kullanılabileceği belirtildi. 

Alman ekiplerinin de yakından ilgilendiği Moder'in transferi konusunda da ısrarcı olan Galatasaray, Lech Poznan'a genç oyuncu için yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak: TRT Spor