Stoke City'den kiralanan ve transferin son günlerinde takıma katılan Badou Ndiaye ve sakatlığını tamamen atlatan Garry Rodrigues milli arada hazır hale geldi..

Teknik direktör Fatih Terim, hem lig hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde orta saha üçlüsünü Fernando-Badou Ndiaye ve Emre Akbaba'dan oluşturmayı düşünüyor..

Tecrübeli teknik adam, Ryan Donk'u ise defans hattında kullanmayı planlıyor..

Trabzonspor mücadelesinde özellikle savunmada yapılan hataların ardından Maicon'u yanına çekecek olan Terim, Hollandalı futbolcuyu stoper pozisyonunda değerlendirerek hataların önüne geçmeye çalışacak..

Yanında da sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosunda çıkarılan ancak ciddi bir durumu olmadığı belirtilen Serdar Aziz'in görev yapması bekleniyor..

Forvet konusu belirsizliğini korusa da Eren'in bir adım önde olduğu belirtiliyor.

ÜZERİNE TİTRİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, milli arada Badou Ndiaye'nin üzerine titriyor. Stoke City'de en son 5 Ağustos'ta oynanan Leeds maçında forma giyen ve Trabzon karşısında 45 dakika sahada kalan Ndiaye'nin fizik ve tempo olarak hazır olması için ekstra çalışma programı uygulanıyor..

Senegalli oyuncunun, yüzde 100 hazır olmak için antrenmanlar dışında Atletik Performans ekibiyle de özel olarak çalıştığı öğrenildi.

İLK 5 İÇ SAHA MAÇI 

14 EYLÜL CUMA KASIMPAŞA
28 EYLÜL CUMA ERZURUMSPOR
19 EKIM CUMA BURSASPOR

2 KASIM CUMA FENERBAHÇE
23 KASIM CUMA KONYASPOR



Kaynak:Fotomaç