Yaz döneminde ise Nagatomo'yu bu defa bonservisiyle alan Galatasaray, Emre Akbaba, Muğdat, Ndiaye, Onyekuru ve Ömer Bayram transferlerini gerçekleştirmişti. İlk etapta sarı-kırmızılıların elinde yine kısıtlı kadro derinliği var gibi gözükse de Fatih Terim oyunculara yaptığı dokunuşlarla santrfor bölgesi dışında her mevkiyi alternatifli h,le getirdi. 'Bitti' denilen Donk'u kilit bir oyuncuya dönüştüren Terim, Hollandalıdan hem stoperde hem orta sahada verim alıyor. Galatasaray'a geldikten sonra hayal kırıklığı bir transfer olarak görülen sağ bek Martin Linnes artık taraftarın sevgilisi; hatta kritik bazı maçlarda Mariano'ya tercih ediliyor.


Gençler de rotasyonda

Sinan Gümüş kanatlar ve ön orta saha için her zaman Terim'in elindeki bir silah. Kimseyi küstürmemeyi ve bütün oyuncularını hazır tutmayı benimseyen teknik direktör Fatih Terim, yaşı ilerlese de kaptan Selçuk İnan'dan da maksimum faydayı alıyor ve tecrübeli futbolcuyu merkez orta saha için hep hazır tutuyor. Öte yandan genç isimleri de takıma kazandıran Fatih Terim'in takımında kanatta Yunus, stoperde de Ozan Kabak artık rotasyonun birer parçası. Ayrıca elinde kalan teknik santrfor Eren Derdiyok'un performansını da yukarı çekmeyi başaran tecrübeli teknik adam, futbolcusuna özel antrenmanlarla destekleyip, devre arasına kadar gol konusunda sıkıntı çekmemeyi hedefliyor.

Ozan hazır kıta

Kasımpaşa karşısında 11'de şans bulan Ozan Kabak'ın bu hafta da sahada olması muhtemel. Şampiyonlar Ligi'nde o bölgede tecrübesinden dolayı Donk'u oynatan Fatih Terim, Akhisar deplasmanında yeniden Ozan'a görev vermeyi planlıyor. Genç isim de göreve hazır olduğunu söyledi.


Kaynak - Türkiye