HEDEF 1.5 YILLIK KİRALAMA


Teknik direktör Fatih Terim'in Kolombiyalı forveti çok istediği ve ilk tercihi olduğu öğrenildi. Galatasaray yönetimi, Sevilla'ya 1.5 yıllık kiralama teklifini de resmen iletti ve yanıtı beklemeye başladı.

BU SEZON 19 MAÇTA 4 GOL ATTI

Ancak Muriel'e birçok teklifin olması yönetimin işini zorlaştırıyor... Sevilla ile 2022'ye kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki forvet bu sezon 19 resmi maçta forma giydi. Muriel 4 gol atıp, 4 de asist yaptı.

İSPANYOL BASINI: ROTA MILAN...

Türk basınında bu iddialar yer alırken, İspanyollar ise farklı bir iddia ortaya attı. Milan'ın Galatasaray ile adı anılan Luis Muriel için Sevilla ile masaya oturduğu öne sürüldü. Marca'da yer alan habere göre; Milan, Sevilla ile Luis Muriel için görüştü. Milan'ın Sevilla'ya 12 milyon Euro önerdiği ve bu rakam üzerinden anlaşmanın yakın olduğu belirtildi. Muriel'in menajeri Alessandro Lucci'nin de Milan ile görüştüğü ve oyuncunun şartlarını konuştuğu kaydedildi.

Lucci'nin Milan ile yakın ilişkileri olduğu vurgulanırken, Milan'da forma giyen Suso ve Bertolacci ile birlikte Milan'dan Sevilla'ya kiralanan Andre Silva'nın de menajerliğini yaptığı bilgisi verildi. Sevilla'nın 21 milyon Euro ile en pahalı transferi olan Luis Muriel, bu sezon La Liga'da yalnızca 1 maça ilk 11'de başladı ve toplamda 6 maçta forma giyip sadece 1 gol attı.



Kaynak: Takvim