GALATASARAY, transfer sezonunu erken açtı, şimdiden adaylarla görüşmelere başladı.
Cim-Bom’da genel sekreter Fatih İşbecer ve idari menajer Cenk Ergün, geçen hafta Almanya’ya gitti, adı saklı tutulan bir futbolcuyla önemli mesafe katetti. Yönetim, ilk 11’de direkt oynayabilecek 5-6 ismi sarı-kırmızılara katmayı düşünüyor.

Galatasaray transfer sezonunu erken açtı! Kötü bir yıl geçiren Cim-Bom’da gelecek yıl için düşünülen kapsamlı revizyon için düğmeye basıldı.

Sarı-kırmızılı yönetim, Almanya’da ismi gizli tutulan çok önemli bir oyuncunun transferi için resmi hamlelere başladı. Geçtiğimiz cuma günü genel sekreter Fatih İşbecer ile idari menajer Cenk Ergün’ün bu ülkeye gittiği ve transfer etmeyi düşündüğü futbolcuyla bir görüşme yaptığı dile getirildi. Yönetimin bu transfer için büyük mesafe kat ettiği belirtildi.

En az 10 transfer

Kötü gidişatta eleştirilerin odak noktası haline gelen Başkan Dursun Özbek ile idarecilerin yepyeni bir bir takım oluşturmak için kolları sıvadığı belirtildi. Mustafa Denizli’yle yolların ayrılmasından sonra futbolculara, “Oynayan oynar, oynamayan gider” mesajını veren yönetimin, sezon sonu için kapsamlı bir değerlendirmeye gidecekleri biliniyor.

Yöneticiler ilk 11’de direkt oynayacak 5-6 isim ile beraber kulübeyi de zenginleştirmek için en az 10 transfer yapılması konusunda görüş birliğine vardıkları biliniyor.

Kaynak: Milliyet