Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Süper Lig ekiplerinden Galatasaray son olarak Berkan Kutlu'yu renklerine bağlamıştı.

PSV ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda kalesinde 7 gol gören Sarı Kırmıızlı kulüp rotasını stoper mevkisine çevirdi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray, takıma stoper katmak için çalışmalara başladı. PSV maçlarında Luyindama'nın gösterdiği performansa sinirlenen Fatih Terim, Marcao'nun yanıda sadece yerli değil, yabancı bir oyuncu da alınmasını istedi.

Sarı Kırmızılı takımın gündeminde Porto'dan Mbemba ve Tottenham'dan Tanganga olduğu iddia edildi.

26 yaşındaki Mbemba, transfer listesindeki favori isim konumunda olduğu ifade edilirken, daha önce Newcastle ve Anderlecht formaları giyen tecrübeli isim sağ bek ve ön libero bölgelerinde de forma giyebiliyor.

Japhet Tanganga ise scout ekibi tarafından önerilen ve deneyimli çalıştırıcı Terim'in maliyet araştırması yapılmasını istediği bir diğer oyuncu. Tecrübeli olmaması sebebiyle genç oyuncuya öncelik verilmiyor. Ancak mali şartları uygun olursa genç savunmacı satın alma opsiyonuyla kiralık olarak takıma katılması düşünülüyor.

Kaynak: NTV Spor