Gedson Fernandes dışında orta sahasına bir takviye daha düşünen Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'un dinamosu Berkan Kutlu için girişimlerine devam ediyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı Kırmızılı kulübün Berkan'ın bonservisi için son teklifini 2.4 milyon euro şeklinde revize ettiği iddia edildi. Pazarlıklara 4 milyon euro ile başlayan Alanyaspor cephesinin ise 3.5 milyon euro'ya indiği ifade ediliyor.

İki kulüp arasında görüşmeler sürerken, İtalya'dan da talipleri olan 23 yaşındaki orta sahanın teknik direktör Fatih Terim faktöründen dolayı Galatasaray'ı istediği de çıkan haberler arasında.

BERKAN KUTLU KİMDİR?

25 Ocak 1998 tarihinde İsviçre'de dünyaya gelen Berkan İsmail Kutlu, profesyonel kariyerine Monthey altyapısında başladı. Ardından Sion'un U21 takımına geçen Kutlu, 2020'de A takıma yükseldi ve bedelsiz olarak Alanyaspor'un yolunu tuttu. 1.86 boyundaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi 2024'te sona eriyor. Türkiye'nin 21 yaş altı milli takımıyla 3 maça çıkan 23 yaşındaki genç futbolcu, geride bıraktığımız sezon tüm kulvarlarda 42 karşılaşmada görev almış, 3 gol atarken 2 de asist yapmıştı.

Kaynak: Fotomaç