Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın 22 yaşındaki futbolcusu Kerem Aktürkoğlu artık ilk 11'in de değişilmez ismi.

Bir Fransız kulübü 4 milyon Euro ile kapıyı çalsa da Sarı Kırmızılı yönetimin ret yanıtı verdiği ifade ediliyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; St. Johnstone rövanşına 1 gol ve 2 asistle damgasını vuran Kerem Aktürkoğlu, Sarı Kırmızılı takımda forması en garanti isim. Spor Toto Süper Lig'de sahada en az 3 Türk kuralının uygulamaya geçmesiyle Kerem'i teknik direktör Fatih Terim ilk sırada 11'e yazacak.

Bu sezon daha çok süre alacağı için 22 yaşındaki oyuncuya özel beslenme ve bireysel antrenman programı hazırlanırken Terim, Kerem'in hem fiziksel gelişim göstermesini istiyor hem de pas oyununda top kayıplarını minimum seviyeye çekmeyi planlıyor.

Uzun süredir Avrupa'dan kulüplerin takibinde olan Kerem Aktürkoğlu için Lyon, EURO 2020'ye scout göndermiş fakat genç oyuncu şans bulamamıştı.

Ancak ortaya atılan son iddia ise; bir başka Fransız ekibinin kapıyı çaldığı yönünde.

Orta sıralarda yer alan bir kulübün 4 milyon Euro'luk teklifine "Kerem satılık değil" yanıtını veren yönetim, bu teklifi değerlendirmeye bile almadı.

Geleceğin yıldızı gözüyle bakılan 1998 doğumlu kanat forvetin, önümüzdeki günlerde ücretine iyileştirme yapılacak. 900 bin TL garanti parası artırılacak genç yıldızın yeni transferlerde olduğu gibi sözleşmesine 20 milyon Euro'nun üzerinde serbest kalma maddesi ekleneceği belirtiliyor.

Kaynak: NTV Spor