Süper Lig ekiplerinden Galatasaray teknik direktör Fatih Terim yönetiminde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara ve Barış Alper Yılmaz'ı renklerine bağlayan Sarı Kırmızılı ekiple ilgili Güney Amerika'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Peru basını; Galatasaray'ın bonservisi elinde bulunan Wilder Cartagena ile anlaşmaya çok yakın olduğunu iddia etti.

Oyuncunun, Sarı Kırmızılı kulüpten aldığı teklif sonrası Arjantin kulübü Rosario Central'e transferinin suya düştüğü de haberin detaylarında yer aldı.

Galatasaray'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için sunduğu teklifin bir hayli cazip olduğu belirtildi.

Bonservisi elinde olan Cartagena son olarak Arjantin'in Godoy Cruz takımında forma giydi. 1.80 boyundaki Perulu futbolcu 10 kez de milli takım formasını terletti.

Belhanda, Gedson ve Etebo'nun ayrılığı sonrası orta sahası boşalan Galatasaray'ın imza attırmak istediği Cartagena'nın güncel piyasa değeri ise 1 milyon 200 bin Euro...

WİLDER CARTAGENA KİMDİR?

1994 doğumlu olan Wilder Cartagena, Peru'da dünyaya geldi. Orta saha bölgesinde forma giyen Cartagena, futbol kariyerine 2012 yılında Peru'nun Alianza Lima takımında başladı. Uzun yıllar Peru Ligi'nde forma giyen 26 yaşındaki oyuncu, 2020 yılında Arjantin'in Godoy Cruz takımına transfer oldu. Bu sezon sözleşmesi biten oyuncunun bonservisi elinde...

Peru basını, Cartagena'nın Galatasaray'a transferine geniş yer ayırdı. Arjantinli spor muhabiri Guillermo Ferretti de Twitter hesabından yaptığı paylaşımla oyuncunun sarı-kırmızılı ekibe gideceğini duyurdu.

Kaynak: Fotomaç