Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, sağ bek, sol bek ve stoper bölgelerini yeni oyuncularla güçlendirmeyi planlıyor.

Sol bek transferinde öne çıkan adaylar ise Kostas Tsimikas ve Patrick Van Aanholt olduğu ifade ediliyor.

Crystal Palace forması giyen Van Aanholt’un kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı Kırmızılı kulüp, 30 yaşındaki Hollandalı futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlayabilir.

Sol bek transferindeki diğer aday ise İnligiz ekiplerinden Liverpool forması giyen Kostas Tsimikas. Premier Lig ekibinde fazla forma şansı bulamayan Yunan futbolcunun kiralık olarak kadroya katılması planlandığı belirtiliyor. 24 yaşındaki oyuncunun, kulübü ile 4 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği bir başka isim ise Kaan Ayhan olduğu iddia ediliyor. Tecrübeli teknik adam; sağ bek, stoper ve ön liberoda oynayabildiği için milli futbolcunun transferini çok istiyor. Galatasaray’ın, 26 yaşındaki futbolcu için Sassuolo ile kiralık ya da bonservis üzerinden pazarlık yapabileceği kaydedildi.

Öte yandan yapılması planlanan takviyelerle birlikte bazı isimlerle de yollar ayrılacak. Kiralık olarak forma giyen Saracchi, Leipzig’e geri dönecek.

Alman kulübünün, Uruguaylı oyuncu için 5 milyon avro talep ettiği, teknik heyetin bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi. Sarı Kırmzıılı kulübün, Martin Linnes ve Şener Özbayraklı ile de sezon sonunda vedalaşmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Christian Luyindama için de sezon sonunda gelecek tekliflerin değerlendirileceği ifade ediliyor.

Kaynak: TRT Spor