Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, PSV ile oynanan hazırlık maçında defansta yaşanan zaaflar nedeniyle stoper arayışına hız verdi..

Listenin ilk sırasında Jason Denayer var. Belçikalı oyuncuyu tekrar kiralamak için Manchester City ile temaslar sürüyor..

İngiliz ekibinden henüz bir yanıt gelmese de bu transferin gerçekleşme ihtimalinin güçlü olduğu dile getiriliyor. Yönetimin bazı ünlü isimleri de listeye dahil ettiği iddia edildi..

ÖMER ESKİ GÖZDE

Juventus'tan Schalke'ye geri dönen Benedikt Höwedes, Monaco'da durumu netleşmeyen Kamil Glik ve Dortmund'un oyuncusu Ömer Toprak'ın şartlarının araştırıldığı ve uygun olması halinde temasa geçileceği belirtiliyor.
.
Höwedes için Schalke sportif direktörü Heidel'in Çin kampına götürülmeyeceğini açıklaması umutları artırırken, Monaco'nun kampına katılan Glik için kararı Jardim verecek..

Ömer de Juventus'tan Caladria'nın transferi durumunda Dortmund'dan ayrılacak..

YENİ ADRESİ TÜRKİYE

Fatih Terim'in 'gündemimizde var' dediği Yerry Mina için de İspanya'dan haber var.
.
AS gazetesi, Kolombiyalı stoperin yeni adresinin Türkiye olabileceğini yazdı..

Haberde, Mina ile Galatasaray'ın ilgilendiği belirtilirken, genç savunmacının Barcelona'dan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu vurgulandı. Mina, Dünya Kupası'nda 3 gol atmıştı..

VERISSIMO İDDİASI

İtalyan sitesi Calciomercato, Galatasaray'ın Santos'un 23 yaşındaki stoperi Lucas Verissimo ile ilgilendiğini ileri sürdü.
.
Brezilya ekibinin, Real Betis'in yaptığı teklifi yeterli bulmadığını belirten site, önümüzdeki hafta Galatasaray ile görüşme yapılacağını yazdı..

1.88 boyundaki Verissimo hem sağ hem sol stoper oynayabiliyor.




Kaynak:Fotomaç