Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından Sarı Kırmızılı kulüpten "geçmiş olsun" dileklerinin yanı sıra tepki de geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Galatasaray Futbol A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar, Türkiye Futbol Federasyonunu hedef alarak şu ifadeleri kullandı; "Hesap vereceksiniz!" 

Sarı Kırmızılı takımın Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak deneyimli çalıştırıcı Terim ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak için geçmiş olsun dileğinde bulunurken; TFF'yi de istifaya davet etti.

Hamamcıoğlu yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Sevgili Abdürrahim’e, Fatih Hocaya, ve ailelerine çok geçmiş olsun. Göz göre göre ve tüm uyarıları yok sayarak maçları ertelemeyen basiretsiz Federasyon Yöneticileri bu skandalın sorumlularıdırlar ve acilen gerekeni yapmalıdırlar."

 Fatih Terim koronavirüs testinin pozitif çıktığını şu cümlelerle açıklamıştı;  "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.." 

Kaynak: Super Haber