Yaz transfer döneminde çok büyük bir kadro yapılanması için düğmeye basan Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da gözler devre arasına çevrilmiş durumda.

Sarı Kırmızılı teknik direktör Fatih Terim'in bir süredir sorunlar yaşadığı Mbaye Diagne ile ocak ayında yollarını ayırmak istemesi sonrası forvet transferi için düğmeye basıldı. Teknik heyet, scout ekibiyle çalışmalara başladı.

Takvim'de yer alan habere göre; forvet bölgesine de genç ve potansiyelli bir isim almak isteyen Galatasaray rotasını Danimarka'ya çevirdiği iddia edildi.

Scout ekibinin uzun bir süredir gözlem altında tuttuğu Jonas Wind'in ismini ilk aday olarak teknik heyete sunduğu ifade edildi. Deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim'in de onay vermesi durumunda kısa süre içinde Danimarkalı yıldız ve Kopenhag ile temas kurulacağı da çıkan haberler arasında.

22 yaşında ve 1.90 boyunda olan Jonas Wind son iki sezondaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon 14 maçta 7 gol 4 asistlik performans sergileyen genç yıldız, Victor Nelsson'un milli takımdan arkadaşı.

Kulübüyle 4 yıl daha sözleşmesi olan Wind'in piyasa değeri 5 milyon Euro.

Geleceğin çok önemli bir yıldız adayı olarak gösterilen Wind'le özellikle İngiliz kulüplerinin yakından ilgilendiği ifade ediliyor.

Galatasaray yönetimi bu nedenle Terim'den onay gelmesi durumunda bir an önce resmi görüşmelere başlamayı planlıyor.

Kaynak: Fotomaç