Sarı-Kırmızılı yönetim flaş bir hamle yaptı ve İtalya'ya gitti.

Yöneticiler ilk olarak Japon sol bek Yuto Nagatomo'nun transferi için Inter kulübüyle ikinci kez masaya oturdu. Çizme basınına göre taraflar büyük oranda anlaşma sağladı.

Milano’ya giden Galatasaray'lı yöneticiler, Nagatomo için Inter’le masaya oturdu ve büyük oranda anlaşma sağlandı. Sarı-Kırmızılı yöneticiler Kalinic’i de Milan’dan resmen istedi.

Galatasaray'ın Inter'i Nagatomo için 3 milyon Euro'luk teklifiyle ikna ettiği ve resmi açıklamanın kısa sürede yapılacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı ekip forvet transferi için de rotayı Milano şehrinin bir diğer takımı olan Milan'a çevirdi. Galatasaray'ın Kalinic için kiralık formülünü düşündüğü belirtiliyor.

Yöneticiler listenin ilk sırasındaki Nikola Kalinic'i Milan'dan istedi. Galatasaray'ın kiralama teklifi yaptığı fakat ekonomik kriz içindeki İtalyan kulübünün 'satma' eğiliminde olduğu belirtildi.

İtalyan basını Galatasaray'ın Milan'la yaptığı görüşmede Nikola Kalinic'in yanı sıra Carlos Bacca'nın isminin de masaya geldiğini yazdı. Fakat Fatih Terim geçtiğimiz gün sosyal medyada yayınlanan videosunda Bacca'yı yalanlamıştı.




Kaynak:Takvim