Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; herkesin adam gibi işini yapmasını gerektiğini söyleyen sarı-kırmızılılar, “Ölmüş eşek kurttan korkar mı? Bu saatten sonra blöf yemeyiz.Galatasaray’da popülizm dönemi bitti. Şu anda ne gelen var, ne giden... Teklif gelirse de bundan memnun oluruz” dedi.

Yasin Öztekin’in Menajeri Önder İnce’nin futbolcusuna zam yapılması için sarf ettiği sözler Galatasaray Yönetimi’nin tepkisiyle karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, “Blöf yemeyiz” diyerek oyuncusuna yapılan teklifleri açıklayan menajeri ciddiye almadı.

Yasin’in Menajeri Önder İnce, “Yönetim söz verdi, kimse sözünü tutmuyor. Bu olaylar insanı son derece üzen konular... Bu saatten sonra Yasin’e parasal anlamda iyileştirme yapılacağını düşünmüyorum. Biz biraz toplumsal olarak olaylara duygusal bakıyoruz. Bu işe profesyonel açıdan bakmamız gerekiyor. İster istemez performansı düşüyor, ancak Yasin bu işin içinde de çıkacaktır” demişti. İnce, futbolcusuna ABD’den Kansas City ile Katar’dan Al Ahly’nin teklif yaptığını açıklamıştı.

Bu sözlere tepki gösteren yöneticiler, “Bu saatten sonra blöf yemeyiz. Herkes adam gibi aldığı parayı hak etsin. Bir söz vardır, ‘Ölmüş eşek kurttan korkar mı?’ Galatasaray’da popülizm dönemi bitti. Şu anda ne gelen var, ne giden... Ancak teklif gelirse bundan memnun oluruz. Ayrıca en önemli gündem maddemiz UEFA ile yapılacak toplantı...” ifadelerini kullandı.

‘Ayrılmaya gelmedim’
GSTV’ye konuşan Yasin Öztekin sözleşmesinin sonuna kadar kulüpte kalmak istediğini söyledi, “Kariyerim boyunca G.Saray’a ulaşmak için büyük çaba gösterdim, buraya gelebilmek adına ciddi fedakârlıklarda bulundum. G.Saray’a bir yıl oynayıp, daha sonra ayrılmak için gelmedim. Kulübüm benim hakkımda karar almadan ayrılmayı düşünmüyorum” dedi.