Sarı Kırmızılılar, yıldız oyuncunun bonservis fiyatını soran menajer Mendy'ye, "Kendisine ödediğimiz 13 milyon euro’yu peşin veren kulüp bulursan satabiliriz" yanıtını verdi.

Ligin devre arasında 13 milyon euro karşılığında Kasımpaşa'dan transfer edilen Mbaye Diagne, geçtiğimiz günlerde kritik bir karar alarak menajerini değiştirdi.

Claudio Druetta ile yollarını ayıran Senegalli futbolcu, Bafetimbi Gomis'in menajerliğini de yapan Benjamin Mendy ile anlaştı.

Bu anlaşmanın ardından çok sayıda Arap kulübü, Diagne'yi renklerine bağlamak için menajer Mendy'yi devreye soktu.

Galatasaray yönetimine başvuran Mendy, Arap kulüplerinin Diagne'ye olan ilgilisine dikkat çekti, futbolcunun bonservis fiyatını sordu.

Sarı Kırmızılı yöneticiler, ligin ikinci yarısında attığı 10 golle şampiyonlukta pay sahibi olan Senegalli santrfora ciddi bir yatırım yaptıklarını hatırlattı ve "Kendisine ödediğimiz 13 milyon euro’yu kabul eden bir kulüp olursa satmayı düşünebiliriz" cevabını verdi.

Galatasaray yöneticilerinin ikinci koşulu ise 13 milyon euro’nun peşin ödenmesi.

Geçen yıl Al Hilal'a sattığı Gomis'in bonservis parasının 2 milyon euro’sunu alamadığı için FIFA'ya başvurmak zorunda kalan Sarı Kırmızılılar, aynı sorunu tekrar yaşamamak için paranın peşin ödenmesini şart koştu.

Kaynak: TRT SPOR