Deneyimli gazeteci ve Galatasaray Eski Yöneticilerinden Fatih AltaylıDursun Özbek ve yönetimini sert eleştirdi ve sarı-kırmızılıların Özbek ile küme düşeceğini savundu. 

Bloomberg kanalında spor gündemini yorumlayan Altaylı, camianın akla hayale gelmeyecek sorunlarla karşılaşabileceğini de vurguladı. 

Altaylı’nın yaptığı açıklamalardan  şu şekilde : 

Dursun Özbek göreve devam ederse neler olur?

Galatasaray’ın bitişini getirir. Galatasaray küme düşer, ikinci lige gider. Bunu uzun zamandır söylüyorum. Bir kez daha söylüyorum. Sportif A.Ş kim olduğu belli olmayan ellere geçebilir. Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Sportif AŞ’deki söz sahibi olma durumu kaybolur. Bugün genel kurul ya da divan kurulu üyelerinin aklına, hayaline getirmedikleri felaketlerle karşı karşıya kalırlar. Bu gidişle de kalacaklar. 

Yeni sezon planlaması hakkında...

Galatasaray panikle yine abuk subuk paralar harcayacaklar. Yine abuk subuk adamlar alıp, teknik direktörlerle yola çıkacaklar. Sonra yarı yolda onu değiştirip başka abuk subuk teknik direktör alacaklar. Galatasaray, Dursun Özbek ile küme düşer. Basketbolda, futbolda, voleybolda,  atletizmde judoda, masa tenisinde… Küme düşme ihtimali olan her yerde.




kaynak:ajansspor