Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında her iki takımın kalecisi sakatlık yaşarken dakikalar 12'yi gösterdiğinde Galatasaray'ın golü geldi. Bruma'nın sağdan ortasında Eren topu arkasındaki Yasin'e bıraktı. Yasin'in onsekiz önünde bekletmeden yaptığı vuruş, Kayseri ağlarına gitti ve Galatasaray 1-0 öne geçti. Akhisar deplasmanından sonra Bruma ve Yasin ortaklığı Kayseri'de de devam ederken, Yasin de kariyerinde ilk kez iki lig maçında art arda gol atmış oldu.

40. dakikada gelişen Kayserispor atağında sağdan yapılan ortada Umut Bulut'un ıskaladığı topu, sarı-kırmızılı rakibin Brezilyalı oyuncusu Welliton filelere göndererek maçı beraberliğe taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk devre 1-1 sona erdi.

Galatasaray ikinci yarıya Selçuk'un yerine Nigel de Jong; Yasin'in yerine Josue değişiklikleriyle başladı. İlk yarıya nazaran sakin bir tempoda geçen maçın önemli anlarında Bruma'nın ismi ön plana çıktı. Bruma'nın 57 ve 62'deki şutları sonuç vermedi. 88'de Sneijder'in ortasında Hakan Balta'nın kafası kalecide kaldı. Karşılaşma da ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlandı.