Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, orta sahaya yapılacak transfer konusunda rotasını Portekiz’e çevirdiği öne sürüldü.

Milli futbolcu Okay Yokuşlu için İspanyol ekibi Celta Vigo’dan olumsuz yanıt alan Sarı Kırmızılı kulüp, listesinde yer alan diğer isimlere yöneldi.

Galatasaray’ın, Sporting Lizbon forması giyen İdrissa Doumbia’yı gündemine aldığı iddia edildi.

Yönetim, Portekiz ekibinden ayrılmak isteyen 22 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istiyor. Avrupa’dan farklı takımların da listesinde olan Doumbia ile yapılan görüşmede oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı çıkan haberler arasında.

Sarı Kırmızılı takımın, Sporting Lizbon ile yıllık kiralama ücreti ve satın alma opsiyonu konusunda pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Portekiz liginde 22 maça çıkan Fildişi Sahilli futbolcu, gol ya da asist katkısı yapmadı. Yönetim transfer için girişimlerde bulunurken, takım ise Neftçi Bakü maçına hazırlıyor.

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, rakibin artılarını ve eksilerini analizlerle oyuncularına anlatıyor. Gaziantep FKmücadelesinde oynanan futbol ve alınan sonuç, Avrupa Ligi maçı öncesinde teknik heyeti memnun ettiği öğrenildi.

Öte yandan ilk hafta mücadelesinde sakatlık geçirerek oyundan çıkan Emre Kılınç’ın durumunun ciddi olmadığı ve Neftçi karşısında forma giyebileceği belirtiliyor.

Kaynak: TRT Spor