Mario Lemina'nın Fulham'a gitmesinin ardından alternatif arayışlarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın, aynı takımda oynayan Stefan Johansen'i kiralamak için devrede olduğu öne sürüldü.

Sporx'te yer alan habere göre; Sky Sports, Sarı Kırmızılı takımın Jean Michael Seri'yi bırakmayan Fulham'a, sözleşmesi 2022'de bitecek 29 yaşındaki Johansen için 1 yıllık kiralama teklifini resmen ilettiğini yazdı.

İngiliz ekibinin, Norveçli oyuncu için küçük bir de kiralama bedeli öneren Galatasaray'a kısa sürede geri döneceğini ilettiği ifade ediliyor.

Fulham'ın Johansen ile birlikte Kevin McDonald'ı takımdan göndermeyi planladığı ve en iyi teklif veren takımlarla anlaşacağı da belirtildi.

STEFAN JOHANSEN KİMDİR?

Kariyerine Bodo Glimt'te başlayan Johansen, 2011'de Stromsgodset'e gitti. Burada 3 başarılı yılın ardından İskoç devi Celtic'e 2.5 milyon euro'ya transfer oldu.

İlk yurt dışı deneyimi olumlu geçen Johansen, İngiltere'de Fulham'ın yolunu tuttu. Ocak 2019'da West Bromwich'e 6 aylığına kiralanıp geri dönen Johansen geçen sezon Fulham'da 36 maça çıktı ve 5 asist yaparken, 4 de sarı kart gördü.

Orta sahanın merkezinde, ön liberoda, forvet arkasında ve 3'lü dizilişin hem sağında hem solunda oynayabilen Norveçli futbolcu tam bir görev adamı olarak gösteriliyor.

Kaynak: Mynet Spor