Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmaları başladı.

Sarı Kırmızılı takım yeni sezonda nokta atışı isimler ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Galatasaray, orta sahadaki eksikliği önümüzdeki sezon yaşamamak için stratejisini oluşturdu.

Orta saha rotasyonunda Taylan, Etebo, Emre Akbaba ve Gedson Fernandes bulunurken, bu oyunculardan kiralık sözleşmesi olan Etebo ile yolların kesin olarak ayrılması bekleniyor.

Kiralık bir diğer isim Gedson Fernandes için tüm şartların zorlanacağı ifade ediliyor.

Orta alanda hem sayısal hem kalite olarak eksik kalacak Galatasaray için flaş bir yıldız isim gündeme geldi.

Dünyaca ünlü gazeteci Nicolo Schira, Sarı Kırmızılı kulübün, Brezilyalı Hernani'yi gündemine aldığını açıkladı.

İtalyan gazeteci, Hernani'nin bu yaz Parma'dan ayrılacağını ve Galatasaray'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu için bilgi aldığını yazdı.

Öte yandan İtalya Seri A'da küme düşen Parma'nın, Hernani'yi kadrosunda tutmasının çok zor olduğu ifade edilirken, İtalyan basını, 27 yaşındaki yıldız futbolcu için en ciddi adayın Galatasaray olduğunu olduğunu yazdı.

Hernani, bu sezon Parma formasıyla 32 maçta 7 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan orta saha için, Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in "Yeni Felipe Melo olur" dediği çıkan iddialar arasında.

Hernani'nin Parma ile sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor..

Yıldız futbolcu, Athletico Paranaense, Joinville Esporte Clube, Zenit ve Saint-Etienne gibi takımlarda forma giydi. Yetenekli oyuncu, Brezilya milli takımında alt yaş kategorilerinde de 14 maçta forma giydi..

Kaynak: Fotomaç