NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Nasuhi Sezgin, 'Tek bilek tek yürek' sloganıyla satılacak olan bileklikler için "Uzun toplantılar sonucu böyle bir karar aldık. Başka kampanyalar da olacak. Galatasaraylılar bu kampanyalara destek verecek. Satışların kulübe ciddi anlamda getirisi olacak. Maliyeti düşük, getirisi büyük bir proje. 1 milyon adet civarında bileklik yapıldı. 3-4 milyon dolar gelir bekliyoruz" dedi.

Avrupa'dan 1+1 Şeklinde Men!

Galatasaray'ın UEFA'dan ceza almama ihtimali de olduğunu söyleyen Sezgin yine de temkinli konuştu. UEFA'nın alt komisyon raporunu dinlemesi halinde Avrupa'dan 1+1 şeklinde men cezası alacaklarını söyleyen Sezgin, "Böyle olursa, ikinci sezonu kurtarmamız için zararı 10 milyon euro'ya indirmemizi isteyecekler. Biz de indireceğiz. UEFA'ya rapor göndermeye devam ediyoruz. 23'ünde ekibimiz İsviçre'ye gidecek. Belki de ceza almayız" dedi.

Mustafa Hoca Onu Kalması İçin İkna Edemedi


Burak'ın ayrılmakta ısrarcı davrandığı için gidişine izin verdiklerini söyleyen Sezgin, "Bizim için çok önemli bir futbolcu. Gitmesi kendi kararı. Mustafa Hoca onu kalması yönünde ikna etmeye çalıştı ama anladığım kadarıyla o ısrar etti. Bizim artık yapabileceğimiz bir şey yok. Biz de kalmasını istiyorduk. Çin'de başarılı olacaktır" ifadelerini kullandı.