Aslan’ın İmmobile ısrarı... Torino’da yıldızı parladıktan sonra Lewandowski’nin boşluğunu doldurmak üzere Borussia Dortmund’un yolunu tutan, ancak Almanya’da aradığını bulamayan Ciro İmmobile, sezon başında Sevilla’ya kiralanmıştı. Ancak yıldız futbolcu, İspanyol kulübünde de dikiş tutturamayınca, EURO 2016’da milli takım formasını giymeyi hedeflediği için düzenli oynayacağı bir takıma gitmek istediğini bildirdi. Bunun üzerine devreye giren Galatasaray, İtalyan golcüyü ikna etse de, önünde iki engel vardı.

‘Ben ikna ederim’

Öncelikle Sevilla’nın, kiralık kontratı iptal etmesi gerekiyordu. İmmobile, bunun için kulübüyle görüşebileceğini söyledi. Ancak bu kez de Dortmund’un talep ettiği bonservis bedeli yüksek geldi. Galatasaray da işi kiralama formülüyle bitirmek isteyince, İmmobile buna karşı çıkarak, “Kiralık oynamaktan sıkıldım” cevabını verdi.

Denizli çok istiyor

Bu son gelişmenin ardından pes etmeyen Cim Bom, kiralama teklifini bir sonraki sezon sonuna kadar çekti. İmmobile’nin 1.5 yıllık kiralama teklifine ne cevap vereceği merak konusu. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin, bu transferi çok istediği ve bu nedenle görüşmelerin bir süre daha devam edeceği bildirildi.