Süper Lig ekibi Galatasaray'da sakatlık sonrası müthiş bir geri dönüş yapan Emre Akbaba’ya yeni kontrat önerilecek. Sarı Kırmızılı ekip yıldız oyuncu Emre Akbaba'nın performansını bir başka hamleyle daha ödüllendirecek. 27 yaşındaki orta saha, yeni sezonda 10 numaralı formayı giymeye başlayacak. Devre arasında Younes Belhanda’yı gönderme kararı alan, ancak Faslı oyuncu Belhanda'nın teklifleri geri çevirmesiyle bu amacına ulaşamayan Galatasaray oyuncunun formasını Emre Akbaba’ya verecek.

Faslı 10 numara Belhanda da, Wesley Sneijder henüz Galatasaray’dan ayrılmamışken 10 numaralı formayı giymiş, Hollandalı futbolcu Sneijder bu karar sonrası Sarı-Kırmızılı kulübe veda etmişti.

İyileştikten sonra çıktığı 3 mücadele de 3 gollük performans sergileyen Emre Akbaba, yeni sezonda Galatasaray’ın 10 numarası olacak.

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'da Emre Akbaba’nın sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Sarı-Kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde yıldız futbolcunun kontratını 2024’e kadar uzatmayı planlıyor. Oyuncunun yıllık 1 milyon 750 bin Euro olan maaşında ise bir değişiklik yapılmayacak. Belhanda’nın da Arap kulüplerine satılması hedefleniyor.

Kaynak: SüperHaber