Süper Lig'de Ocak ayı transfer döneminin başlamasıyla birlikte Saracchi ve Onyekuru'yu renklerine bağlayan Galatasaray'da şimdi öncelik stoper ve ön libero mevkilerinde..

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısına daha iddialı bir kadroyla girmek isteyen Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor.

Galatasaray'a, Inter’de forma giyen Diego Godin’in yanı sıra Simon Kjaer'in önerildiği geçtiğimiz günlerde medyada iddialar arasında yer almıştı.

Atalanta forması giyen Kjaer'nın menajerliğini yapan Mikkel Beck'in gelecek hafta içinde yönetimden randevu talep ettiği de yine çıkan iddialar arasında yer alıyor.

2015-2017 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Simon Kjaer, Danimarka Milli Takım kaptanlığını yapıyor.

Orta saha transferi için de arayışlarını sürdüren Sarı Kırmızılı ekip, gündemine Tottenham forması giyen Victor Wanyama’yı aldı.

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna katmak istediği Kenyalı futbolcu Wanyama, bu sezon İngiliz ekibinde 2 maçta 24 dakika süre aldı.

Fazla forma şansı bulamadığı için Premier Lig ekibi Tottenham’dan ayrılmak isteyen Wanyama'nın, gelen teklifleri değerlendirdiği iddia edildi.

Tottenham teknik direktörü Mourinho’nun da 28 yaşındaki oyuncunun transferine sıcak baktığı belirtiliyor.

Viktor Wanyama 2016 yılında Premier Lig takımı Southampton’dan, Tottenham’a transfer olmuştu.

Kaynak: TRT Spor