Uzun yıllar Caen'de teknik direktörlük görevinde olan ve artık spor yorumculuğu yapan Patrice Garande, Sala ve geleceği hakkında konuştu.


Garande, Crystal Palace'ın da yakından ilgilendiği Sala'nın bu performansını sürdürmesi halinde Nantes'te çok uzun kalmayacağını dile getirirken ''Böyle devam eder ve 20 golü aşarsa ne Nantes onu elinde tutabilir, ne de Arjantin Milli Takım teknik direktörü onu görmezden gelebilir. Sala'nın ilk hedefi 20 golü geçmek ve daha büyük bir takıma gitmek olmalı'' ifadelerini kullandı.

SALA, GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ RESMEN AÇIKLAMIŞTI

Sezon başında Galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiği Sala, Eylül ayında Fransız basınına verdiği röportajında önemli ifadeler kullanmıştı. Arjantinli golcü oyuncu Galatasaray'ın resmi teklifini Nantes'in kabul etmemesinin üzücü olduğunu söylemiş ve ''Açıkçası kötüydü. Nantes'ın teklifi kabul etmemesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Pek iyi değildim, mutlu değildim. Strasbourg maçından sonra (1 Eylül) çok mutsuzdum. Hocama artık takım için iyi performans veremeyeceğimi söylemiştim. Hala Avrupa kupalarında oynayan bir takımda olmayı hayal ediyorum. Her gün çalışmaya devam ediyorum. Artık daha iyiyim, elimden geleni yapmaya çalışıyorum'' şeklinde konuşmuştu.

Sala bu sezon Nantes formasıyla Ligue 1'de oynadığı 13 maçta 11 gole imza attı.

Kaynak: Sporx