Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, transferde önceliği kaleciye verdi.

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığı sonrasında Okan Kocuk'un performansına göre hamle yapmayı bekleyen Sarı Kırmızılı yönetim, 5 maçlık tablo sonunda kaleci transferine yöneldi.

Bu konuda hedefini de belirleyen Galatasaray, Başakşehir forması giyen tecrübeli eldiven Volkan Babacan'ı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim'in de milli takımdan öğrencisi olan Volkan'ı Galatasaray'da görmek istediği belirtiliyor.

Sarı Kırmızılı Yönetimin yeni sezonda düşecek yabancı sayısından dolayı, kaleci sorununu Volkan Babancan'la çözmeyi planladığı ifade ediliyor.

Galatasaray'ın ligin sona ermesi ile birlikte 31 yaşındaki file bekçisi için Medipol Başakşehir'le masaya oturacağı öne sürülüyor.

Öte yandan 2014 yılında Manisaspor'dan, Başakşehir'e transfer olan Volkan Babacan, 161 maçta 155 gol yerken, 65 mücadelede de kalesini gole kapattı.

Medipol Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan deneyimli kaleci, son 2 sezonda Mert Günok'un arkasında yedek bekliyor.

Kaynak: TRT Spor