Galatasaray'da Trabzon deplasmanından alınan 3 puan yüzleri güldürürken Burak Yılmaz’ın sakatlığı ise teknik heyetin moralini alt üst etti...

Karadeniz ekibi karşısında sağ üst baldırından sakatlanan ve oyunu yarıda bırakan milli oyuncunun bacağındaki ödemin geçmesi için 24 saat beklenirken ardından MR çekildi.

Kulüpten yapılan açıklamada golcü oyuncu için “Oyuncumuz Burak Yılmaz’ın Trabzonspor maçı sonrası yapılan MR ve fizik muayene kontrollerinde sağ üst arka adalesinde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” açıklaması yapıldı. Burak Yılmaz’ın 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken teknik heyet de Burak’ın yerini doldurmak üzere planlara başladı.

TARAFTARIN GÖZDESİ

Sezon başından bu yana bir türlü bekleneni veremeyen Lukas Podolski’yi Burak Yılmaz’ın yerine oynatmak için kolları sıvayan teknik heyet, Alman oyuncunun partneri olarak ise Sinan Gümüş’ü oynatmayı planlıyor. Taraftarın en sevdiği isimlerden biri olan ve geçen sezon özellikle A2 takımı ile gösterdiği performansla beğeni toplayan Sinan’ı Podolski’nin yanında kullanma kararı alan teknik heyet Umut’u ise yedek forvet olarak kulübede tutacak.

Burak Yılmaz’ın dönüşünün en iyi ihtimalle 3 hafta olacağını düşünen Hamzaoğlu, bu nedenle Podolski ile bir toplantı yaparak isteklerini yeni yerine göre anlatacak.