Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın bu sezon en çok sakatlık sorunu yaşadığı savunma bölgesinde yeni bir yıldız adayı doğuyor.

17 yaşındaki genç futbolcu Emin Bayram, Başakşehir maçında oyuna girdikten sonra gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Deneyimli teknik direktmr Fatih Terim'in beğenisini kazanan 17 yaşındaki stoperin, Bordo Mavili ekiple oynayacağı karşılaşmada forma giymeye hazırlandığı belirtildi.

Kritik derbiye Marcao'nun yetişmemesi durumunda Sarı Kırmızılı takımın stoper ikilisinin Donk ve Emin olacağı ifade edildi.

Son olarak alt yapısından Ozan Kabak'ı Türk futboluna kazandıran Galatasaray'da yönetim de 2022'de sözleşmesi sona erecek Emin Bayram'ın sözleşmesinin uzatmayı planlıyor.

Kasım 2019'da profesyonel sözleşmeye imza atan Emin Bayram, 16 yaş altı takımından direkt olarak A takım antrenmanlarına çıkmaya başladı. 

A takımda ilk kez Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Tuzlaspor'a karşı forma giyen Emin, karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de ise ilk kez 19. haftada Konyaspor karşısında 1 dakika süre alan Emin, Medipol Başakşehir karşısında 37 dakikada ortaya koyduğu futbolla beğeni kazandı.

Kaynak: TRT Spor