Galatasaray'ın Porto ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi son maçı öncesinde Portekizli gazetecilerin de maça ilgisi büyük. O Jogo Gazetesi'nden Carlos Gouveia, karşılaştığı Galatasaraylı taraftarlarla Porto üzerine yaptığı sohbeti aktardı.

Fevzi Durak isimli taraftarın, Beşiktaş'ın yıldızı Quaresma'yı hatırlattığını belirten Gouveia, "Portekiz'den mi geliyorsunuz? Bana Quaresma'yı sormayın. Porto, harika bir tkaım. Grupta liderliği hak etti. Hücumda iki iyi oyuncusu var. Biri yetenekli, biri de güçlü, boğa gibi. Marega ve Brahimi" mesajını yolladı.

"G.SARAY'IN PARASI OLSA, ABOUBAKAR'I ALIRDI"

Cemal Fırat isimli bir başka taraftarın ise, "Porto burada Türkiye'de de oynayan Aboubakar olmamasına rağmen ilk maçta iyi oynadı. Oynadığı takımın ismini vermek istemiyorum. Galatasaray'ın parası olsaydı, Aboubakar'ı alırdı. Alex Telles de Galatasaray'da olduğundan daha iyi oyuncu oldu, gelişti. Bir gün milli takımda olacaktır" yorumunu yaptığı kaydedildi.

Ayrıca taraftarların Porto'nun daha iyi olduğunu söylediği ancak Galatasaray'ın daha çok ihtiyacı olduğu için kazanacağını söylediği belirtildi.



Kaynak:Sporx