Galatasaray taraftarını transfer döneminde en fazla üzen konu Gomis'in yerine bir forvet oyuncusunun alınmamasıydı..

Sarı-Kırmızılı yönetici Abdurrahim Albayrak, bu konuda kendilerinin de üzgün olduğunu belirtirken, "Bir, hatta iki golcü almak için yoğun çaba harcadık. Ne var ki şartlar oluşamadı.".

"İşimize yaramayacak oyuncuyu da biz istemedik. Ancak şimdiden ocak ayı için harekete geçtik. Elimizde isimler var. Büyük bir yıldız alacağız" diye konuştu ve bu isim ortaya çıktı..

Albayrak takıma alacakları golcünün isim ile ilgili bilgi vermezken bu oyuncunun büyük ihtmalle Arsenal'den ayrılmak isteyen Danny Welbeck olduğu öğrenldi..

Star'ın haberine göre; Cim-Bom'un transfer döneminde en fazla ilgilendiği isimlerden birisi olan Welbeck'in menajeri ile görüşmelerin kesilmediği ve ara transfer döneminde yıldız futbolcunun takıma kazandırılacağı belirtiliyor..Öte yandan Şampiyonlar Ligi için de konuşan Albayrak, "Müziğin, bayrağını özlemişiz. Bütün Galatasaray taraftarlarına hayırlı olmasını diliyorum. Çok heyecanlıyım. Hoca ben sakinleştiriyor..''

"Muhteşem taraftarlar ile birlikte her maçta 90 dakika susmamamız gerekiyor. Taraftarıyla birlikte Galatasaray'ın neler yapabileceğini tüm dünya gördü. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın" dedi.




Kaynak:Star