Ndiaye'yi bir sezonluğuna kiralık olarak renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendiren Galatasaray transfere ara vermiyor.

İddiaya göre, Cim Bom aradığı stoperi Milan'da buldu.

Sarı kırmızılılarda yeni hedefin İtalyan devi Milan'da forma giyen 31 yaşındaki Cristian Zapata olduğu öğrenildi..

İtalyan ekibinin gözden çıkardığı 31 yaşındaki Kolombiyalı stoperle anlaşan sarı-kırmızılılar, bu transferi kısa süre içerisinde açıklamaya hazırlanıyor..

Cim-Bom, İtalyanlara bonservis olarak 1.5 milyon euro önerdi. Milan, pazarlık masasına 2.5 milyon euro ile otururken, taraflar arasında bazı ufak pürüzlerin kaldığı bildirildi..

1.87 boyundaki Cristian Zapata'nın AC Milan'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2019'da sona erecek..

TransferMarkt'a göre piyasa değeri 2.5 milyon euro olan Zapata, stoper mevkiinde görev yapıyor, ihtiyaç duyulduğunda sağ bekte de oynayabiliyor..

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, forvet için düşünülen Anthony Modeste'nin transferinin gerçekleşmeyeceğini kısa süre önce açıklamıştı..

Edinilen bilgiye göre, Çin'de mutsuz olduğu için TJ Quanjian'la yollarını ayıran 30 yaşındaki forvetin durumunu araştıran sarı-kırmızılılar, "Usulsüz fesih" riski nedeniyle bu transferden uzaklaştı..

Diğer taraftan, Fransız basını, Galatasaray'ın alternatif olarak Rennes'ten Diafra Sakho'yla ilgilendiğini iddia etti..

Cim Bom'un Sakho'yu takibe aldığını yazan Fransızlar, Rennes kulübü yetkilileriyle en kısa sürede temasa geçerek nabız yoklamayı hedefleriğini öne sürdü.




Kaynak:Milliyet